Dobrý den. Ve sklepě jsem našel staré postřiky a moření na česnek z roku 22. Jedná se sulku,ortiva a kuprikol. Můžu něco použít? Vše mám 1,5litru.
Jan Kozák
Nejsem chemik, takže nevím. Já bych to řešil tak, že Sulku bych naředil a nalil do záhonů ať už na česnek, tak na cokoliv jiného. Ale ne na rostliny, na holou zem. Kuprikol bych si nechal a postříkal jimi broskve letos podzim a v předjaří příštího roku. Ortivu bych využil tak rok po expiraci a pokud by tento čas uplynul, odvezl bych ji do sběrného dvora.
Dotaz nebo odpověď je možné přidat po přihlášení.
Jan Kozák Vladimír Juřík
Zobrazit další témataČesnek
Zakladatel vlákna: Vladimír Juřík | 09.04.2025Dobrý den. Ve sklepě jsem našel staré postřiky a moření na česnek z roku 22. Jedná se sulku,ortiva a kuprikol. Můžu něco použít? Vše mám 1,5litru.
Nejsem chemik, takže nevím. Já bych to řešil tak, že Sulku bych naředil a nalil do záhonů ať už na česnek, tak na cokoliv jiného. Ale ne na rostliny, na holou zem. Kuprikol bych si nechal a postříkal jimi broskve letos podzim a v předjaří příštího roku. Ortivu bych využil tak rok po expiraci a pokud by tento čas uplynul, odvezl bych ji do sběrného dvora.
14.04.2025Děkuji moc za radu.
14.04.2025