Dobry den, koupil jsem si od vas dva druhy cesneku, Havel a Havran, ale zloutne evidentne jen jeden druh. Bohuzel nemam poznaceny ktery. Co je to za choroba? Co s tim?
Jan Kozák
Fyziologické žloutnutí listů u Vás vykazuje odrůda Havran. Prospěla by mu listová výživa dusíkem, např. močovinou nebo Kristalonem Start.
24.04.2025
Jaroslav Koníček
Dobrý den, za jak brzy se projeví aplikace postřiku močovinou? Pokud bude vše jak má, žluté části listů zezelenají? Letos postřik močovinou dělám poprvé, tak mne zajímá co mám očekávat.
26.04.2025
Jan Kozák
Za tři dny bývá znatelný účinek. Světlé listy ztmavnou, špičky však bývají zpravidla už zcela nefunkční, ty odumřou.
27.04.2025
Jaroslav Koníček
Dobrý den, za jak brzy se projeví aplikace postřiku močovinou? Pokud bude vše jak má, žluté části listů zezelenají? Letos postřik močovinou dělám poprvé, tak mne zajímá co mám očekávat.
Dotaz nebo odpověď je možné přidat po přihlášení.
Jan Kozák Jaroslav Koníček Jan Kozák
Jaroslav Koníček
Zobrazit další témataZloutnuti jen casti vysadby
Zakladatel vlákna: Petr Malina | 22.04.2025Dobry den, koupil jsem si od vas dva druhy cesneku, Havel a Havran, ale zloutne evidentne jen jeden druh. Bohuzel nemam poznaceny ktery. Co je to za choroba? Co s tim?
Fyziologické žloutnutí listů u Vás vykazuje odrůda Havran. Prospěla by mu listová výživa dusíkem, např. močovinou nebo Kristalonem Start.
24.04.2025Dobrý den, za jak brzy se projeví aplikace postřiku močovinou? Pokud bude vše jak má, žluté části listů zezelenají? Letos postřik močovinou dělám poprvé, tak mne zajímá co mám očekávat.
26.04.2025Za tři dny bývá znatelný účinek. Světlé listy ztmavnou, špičky však bývají zpravidla už zcela nefunkční, ty odumřou.
27.04.2025Dobrý den, za jak brzy se projeví aplikace postřiku močovinou? Pokud bude vše jak má, žluté části listů zezelenají? Letos postřik močovinou dělám poprvé, tak mne zajímá co mám očekávat.
26.04.2025